Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Dziwny błąd graficzny

emilernest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

warrockf.jpg

Jak uruchomię grę to mi wywala takie menu muzykę słychać jak polecę myszką po lewej stronie to słychać że jakieś opcje wyboru działają i nie wiem czego to może być przyczyna ale możliwe karty ale na pewno jakoś da się zaradzić Kartę ma zintegrowaną (laptop)Mobile Intel 965 328MB z możliwością Over Locking-u, jak mogę to naprawić ledwo co mi się ściągnęło i nie wiem co robić szukałem na forum ale nic nie znalazłem

sygnamq.jpg
Gigabyte G31M-S2C, Core 2 Duo E8400 2x3Ghz, Pamięć 2GB 800, GeForce GT 520 DDR3 1GB, Dysk 1,5TB Sata III, Zasilacz 550watt

Opublikowano

Mi pomógł reinstal okazało się ze jakieś pliki nie zostały zainstalowane masz do wyboru:

1.klicknij check files jak nie pomoże to

2.Reinstal

Opublikowano (edytowane)

No tylko jest mały problem ja pobrałem taką wersję że mi pobierało jeszcze 1,2GB to jak zrobię reinstal to nie bardzo;/

Zobaczę jutro to check files może to pomoże;/

@edit

Nie pomogło;/

Edytowane przez emilernest

sygnamq.jpg
Gigabyte G31M-S2C, Core 2 Duo E8400 2x3Ghz, Pamięć 2GB 800, GeForce GT 520 DDR3 1GB, Dysk 1,5TB Sata III, Zasilacz 550watt

Opublikowano

Sprawdź swoją kartę graficzną. Nic na kompie nie robiłeś może się przegrzał lub coś się z kompem stało. Przeczyść go od środka a w szczególności kartę graficzną.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Laptopa mam napisałem to jak go mogę rozebrać i przeczyścić czytaj uważnie

sygnamq.jpg

Opublikowano

ref

// Ref co 24h | RaVneS

sygnamq.jpg

Opublikowano

wiesz co możliwe jest że, twoja karta nie da rady dźwigać tej gry . Karty laptopów są słabsze niż te z PC-ta , co do kart zintegrowanych są badziewne jak nieszczęście . .Żeby twój laptop miał jakieś szanse z nowinkami (grami) musi mieć potężne wnętrze ;]

Ale chyba twój laptop jest jakimś staruszkiem bo karty 328mb raczej nie są teraz sprzedawane . Polecam po prostu zmienić sprzęt . I pewnie masz internet mobilny dlatego ledwo pobrałeś sieć gprs mogła ci np: na chwilke przerwać i podczas pobierania pliku stary został zapomniany i mógł np: pobrać się w 90/100 % zaczynając juz co innego . Jeżeli możesz pożycz od kogoś instalke gry lub jeżeli nikt nie ma poproś o ściągnięcie . Przy nowej instalce patchowanie bedzie jakieś 30mb

3007.jpg
Opublikowano

Niestety nie masz rację Internet mam 10mb/s na lapku mam najmnięjszą ilość daną w kartę ze wzgl na prędkość laptopa, narazie gram w GTA SA nie sądzę że ma mniejsze wymagania od warrock'a, jak za mało mega na karcie mogę dać więcej jeśli to coś zmieni, a co do WarRock'a pobrałem od nowa i nic to nie dało to samo a na 100% pobrał się cały.

PS. Internet mam radiowy;)

sygnamq.jpg

Opublikowano

HP ma 1,5roku win XP sp.3 procesor chyba 1,7 nie wiem czy duo czy 1 2GB ram

sygnamq.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...